BOKA ONLINE
Ankomst:
Avresa:
Antal per rum: Vuxna:
Barn 0-5 år:
Barn 6-14 år:
Hotell Skansen i Färjestaden på Öland
Besök Hotel Skansen på Instagram
Startsida   SPA   Hotel   Restaurang   Konferens   Whisky   Paketerbjudande    Kontakt
Hotell Skansen i Färjestaden på Öland
NYHET!!

Följ oss via Instagram
Anv:skansenoland

Hotel Skansen, Spa, Restaurang & Konferens

När du just avverkat de 6 kilometerna på Sveriges mest kända brosträcka har du inte långt kvar till ett av sagoöns verkliga Smultronställe.
Från Ölandsbron fäste är det en och en halv kilometer till Hotel Skansen, som ligger tryggt inbäddad i Ölands största tätort Färjestaden.

Som gäst på Hotel Skansen får du det främsta när det kommer till moderna bekvämligheter. Detta serverat i en miljö som andas tungt av klassisk svensk historia och lokala kulturmar-körer. Vi ska inte avslöja hela historien redan här, men den innehåller fientliga danskar, ett förödande blixtnedslag och en hel del brännvin.

Hotel Skansen har öppet året runt och erbjuder minnesvärda upplevelser för alla besökare, oavsett ålder och ärende. Här njuter du och din älskade av en oförglömlig romantisk weekend. Här gläds du med släkt och vänner vid bröllop, fester och hotellweekends. Och här hittar du och dina arbetskamrater de där unika lösningarna och stärker affärsrelationer på kreativa konferenser.
I den grönskande parken finns ett lugn att varva ner i och kanske kan du och dina vänner glömma vardagen för en liten stund. Tänk dig en stilla promenad med brandgula höstlöv som virvlar i luften och din älskades hand i din.

På Hotel Skansen finns också ett underbart spa där välutbildade terapeuter skämmer bort gästerna. Det är många som väljer att göra sin vistelse till en härlig spaweekend.

Påsk & Vår på Öland
PRESSMEDDELANDE
Färjestaden den 21 november 2013
Unik Japansk whisky till Hotel Skansen´s whiskykällare på Öland!
Läs här!


LYSSNA PÅ:

Årets radio reklam 2013
Hotel Skansen annonserar under hela 2013 på
Mix megapol, Rock Klassiker och NRJ
Sommar - Året runt - Julbord
PRESSMEDDELANDE
På vårt SPA använder vi produkter från dessa leverantörer!
Webproduktion: Öland på Internet AB

Besök Hotell Skansen Kalmar/Öland på Facebook och Twitter